Χρηματικό πρόστιμο, συνολικού ύψους 84.000 ευρώ, επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη Euroleague.
Αρχικά, η πειραϊκή ομάδα καλείται να πληρώσει 70.000 ευρώ για παραβιάσεις του Financial Fair Play, τις δυο προηγούμενες σεζόν. Συγκεκριμένα, αφορά τους μισθούς των παικτών που δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 65% των εσόδων, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται με βάση τους κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής.
Επιπλέον ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να καταβάλει και άλλες 14.000 ευρώ για την μη παροχή απαραίτητων εγγράφων και μη τήρηση των προθεσμιών που έχουν αποφασιστεί.
Πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (42.000 ευρώ) για τους μισθούς, ενώ θα υπάρξει αντίστοιχος έλεγχος και για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
