4 ΣΧΟΛΙΑ

Κατεβάζει τον Γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ για την προεδρία της Super League

Οριστική η υποψηφιότητα του στελέχους του ΠΑΟΚ…


Όπως έγινε γνωστό με επίσημο τρόπο από τον ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκάγκατσης θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League. Μια εκλογική διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, μετά και την αποχώρηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη από τον προεδρικό θώκο της Λίγκας.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία και ακούστηκαν πολλά σχετικά με πιθανές συνεργασίες και πρόσωπο κοινής αποδοχής, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Με τον ΠΑΟΚ να γνωστοποιεί ουσιαστικά την υποψηφιότητα Μάκη Γκαγκάτση, ενώ ήδη έχει γίνει γνωστό πως η ΑΕΚ θα κατεβάσει τον αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου…


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Thana21 - 15/4/2019 19:42

Με ενδεχόμενη εκλογή Λυσάνδρου στην προεδρία της λίγκας,το νυν 8-7-2 γίνεται 8-8-1 και ίσως σύντομα γίνει 7-9-1.

Fotis_Oik_MONO_AEK - 15/4/2019 18:40

Ελπίζω να μη κάνει πίσω η ΑΕΚ ώστε να ξεβρακωθουν κ επίσημα κ να ξέρουμε κ εμείς με τον πιο προφανη τρόπο που έχει ταχθεί έκαστος.Γιατι δεν μπορεί κανένας να επικαλεστεί ότι ο γυιος του πρώην παραγκαρχη διαθέτει καλύτερο βιογραφικό κ εμπειρία από ότι ο Λυσάνδρου ώστε να μας ρίξει στάχτη στα μάτια ...Το τι διαθέτει είναι γνωστό όσο γνωστό είναι πλέον κάνει τα ίδια κόλπα κ χρησιμοποιεί τα ίδια μέσα με δανεικούς κ ομάδες δορυφορους με αυτόν που πριν κατηγορουσε σαν ανήθικο κ βρωμιάρη... Συνέχεια κ είχε γίνει τα ίδια κ χειρότερα..

Daddy_Pig - 15/4/2019 18:37

Ο ένας σιχαμένος μετά τον άλλον... Αφήστε τους να ξεβρακωθούν.

kostasfarsalios21 - 15/4/2019 18:15

Μόλις έβαλε υποψηφιότητα ο Λυσάνδρου, ξύπνησε και ο άσπονδος εχθρός ιβανοσυριζανέλ κοντοφουλαράκιας. Αυτός είναι ο γαύρος του βορρά. Κομπλεξικά φίδια. Πρόεδρε, τελειώνουν τα καρβέλια του πιστολέρο. Δεν χρειάζοντσι φιλίες με τέτοια φρύγανα. Η ΑΕΚ, ότι έχει κάνει μέχρι τώρα το έχει κάνει με τις δικές της δυνάμεις.

ΕΠΟΜΕΝΟ