Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία έριξε καρφιά για εξυγίανση και ΟΦΗ, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στα σημερινά αποτελέσματα.
Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας φάνηκε πια οτι έρχεται ξεκάθαρα!
Πόσο πιο αυτονόητο να γίνει ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται τελικά στο γήπεδο…. μόνο!
Αναρρωτιόμαστε αν αυτό είναι πράγματι το πρωτάθλημα που θέλουν και επιδιώκουν οι ιθύνοντες της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου γενικά και της πολιτειας?!
Αν ναι, τότε λυπούμαστε!
Και μετά τα σημερινά, φυσικά από αύριο μπορεί να βγει πια και η πολυαναμενόμενη απόφαση για την τιμωρία ή …. μη του ΟΦΗ!!
Καληνύχτα σε όλους!!».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τελικα σκεφτομενος λιγο πονηρα η πολυ κουτοπονηρα, λεω οτι τα Γιαννινα σημερα αδικηθηκαν για να....παρει ο παοκ αηττητος το πρωταθλημα. Γιατι φανταστηκατε να θελουν ΜΟΝΟ νικη τα Γιαννινα τελευταια αγωνιστικη για να σωθει; Τι θα γινοταν τοτε; Ποιος θα θυσιαζοταν; Το αηττητο του παοκ που το θελει τοσο πολυ η το καλο παιδι που περσι εκανε τη παπια στα αισχη των παοκτζηδων εκει; Ενω τωρα που δεν θα σωζεται ουτε με νικη στο τελευταιο παιχνιδι ειναι πολυ πιο ευκολο να σωθει το αηττητο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Και συγγνωμη για τη μεγαλη μου....φαντασια.
Χριστοβασίλη με αυτά που έκανες 2-3 χρόνια τώρα με το φιλαράκι σου τον iban και λίγα έπαθες,το κακό είναι ότι πέφτουν λίγοι πρόεδροι(με τις ομάδες δεν έχω τίποτα),έπρεπε να πέσεις εσύ,ο Κούγιας,ο κομποτης(έπεσε) και ο Πανόπουλος και αν γινόταν να μην ανέβει ο μπεος που πάει να γίνει το δεξί χέρι του iban.