0 ΣΧΟΛΙΑ

Πανόπουλος: Είμαι υπεύθυνος για όσα κακά συμβαίνουν στην Ξάνθη εδώ και 30 χρόνια


Θέση για όσα ακούγονται για την Ξάνθη πήρε ο Χρήστος Πανόπουλος και ύψωσε ασπίδα για τον Άρη Πιαλόγλου και τον Νίκο Επιτρόπου. Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στο «στόχαστρο» του κόσμου, με αφορμή κυρίως τα όσα συνέβησαν με τα όσα συνέβησαν με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, όμως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τους κάλυψε πλήρως. 

Αναλυτικά: 

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω να δηλώσω τα εξής:

Ο Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου, μέλη της Διοίκησης τα τελευταία 30 χρόνια είναι τα πιο ηθικά κι έντιμα άτομα που έχω συναντήσει “στον πολύ όμορφα πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Έχουν πολλές φορές θυσιάσει και την προσωπική και την οικογενειακή τους ηρεμία και ευτυχία, για να βρίσκεται η Ξάνθη 30 χρόνια, εκεί που βρίσκεται.

Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σ’ αυτή την ομάδα και που συμβαίνουν τα 30 τελευταία χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Όπως και για όλες τις επιλογές και θέσεις των δύο ανωτέρων, γιατί είναι θέσεις που στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ.

Όποιοι έχουν απορίες, επειδή δυστυχώς δεν έχω διαδικτυακούς χώρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με εμένα προσωπικά και ξέρουν που μπορούν να με βρουν».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ