Η εφημερίδα Boston Herald αναφέρθηκε, σε πρόσφατο άρθρο της, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναδεικνύωντας μία ιστορία που δείχνει τον χαρακτήρα του.
Ο αρθρογράφος Στιβ Μπούλπετ αναφέρει ένα περιστατικό το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, ξεχωρίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους υπόλοιπους σταρ του ΝΒΑ. Το άρθρο ξεκινάει ως εξής: «Θέλετε να μάθετε έναν από τους καλύτερους λόγους που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τόσο καλός - και θα γίνει ακόμα καλύτερος; Χαρακτήρας».
Ήταν σε μία προπόνηση των Μιλγουόκι Μπακς όπου είχε βρεθεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Τζιμ Πάσκι από το «Bucks TV» είπε προς τον Αντετοκούνμπο: «Έχουμε εδώ τους δύο κορυφαίους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών, σωστά;» .
Ο Έλληνας άσος των Μπακς απάντησε: «Όχι, μόνο τον έναν κορυφαίο». Ο Τζιμ Πάσκι του είπε τότε: «Άρα εσύ είναι ο δεύτερος» με τον Αντετοκούνμπο να κουνάει το κεφάλι του και να λέει: «Ο Νικ Γκάλης και αυτός (σ.σ.ο Γιάννάκης) είναι οι δύο κορυφαίοι. Όταν φτάσω σε αυτό το επίπεδο θα σε ενημερώσω».
Στην συνέχεια υπάρχουν δηλώσεις του «Δράκου», ο οποίος αναφέρεται στην… περιπέτεια του με τους Μπόστον Σέλτικς με τους οποίους είχε κάνει προπονήσεις αλλά και το ενδιαφέρον των Χιούστον Ρόκετς μετά από αρκετά χρόνια, όταν με τον Νίκο Γκάλη είχαν δημιουργήσει το απίστευτο… δίδυμο στον Άρη.
Όταν μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε: «Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης και ένας απίστευτος άνθρωπος. Θέλει κάθε ημέρα να γίνεται όλο και καλύτερος. Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος, γιατί πολλά παιδιά, αν έχουν ταλέντο, δεν θέλουν να δουλεύουν σκληρά. Αλλά βλέπεις τον Γιάννη που είναι πολύ ταλαντούχος, εργατικός και εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι δύσκολο να τα βρεις όλα αυτά μαζί».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
