Ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013 σε μία μετακίνηση που κόστισε στους «μερένχες» 101 εκατομμύρια ευρώ ενώ για τα πρώτα τρία χρόνια οι ετήσιες απολαβές του Ουαλού ήταν 18 εκατομμύρια ευρώ.
Από το 2016 ο Μπέιλ λαμβάνει κάθε χρόνο 27 εκατομμύρια ευρώ όντας ένας από τους ποιό καλά αμειβόμενους παίκτες στην Ευρώπη.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό το ποσό που έχει δαπανήσει η Ρεάλ για τον αριστεροπόδαρο Ουαλό, είναι 236 εκατομμύρια ευρώ χωρίς ο ίδιος να έχει πείσει ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης αυτής της ομάδας.
Συγκεκριμένα ο Μπέιλ μετρά 225 συμμετοχές με την «βασίλισσα» και έχει πετύχει 102 γκολ με τις φήμες περί αποχώρησης του από τη Μαδρίτη να οργιάζουν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
