Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Στρέζος έκανε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό. Η αρχική εκτίμηση απουσίας του από τις προπονήσεις είναι το λιγότερο δέκα ημέρες, η κατάστασή του όμως θα επανεκτιμάται καθημερινά. Ο Βαγιεμπά Σακόρ και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκαναν θεραπεία και ο Αντίλ Ναμπί συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ από την προπόνηση απουσίασε και ο Μανώλης Μπολάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Αναλυτικά: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κυριακίδης, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Βαζ, Νέιρα, Ντίνας, Σάσι, Φερέιρα, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης και Βουό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
