Με μια τεράστια επιτυχία μπήκε η ΑΕΚ στο παγκόσμιο τουρνουά Izmir Cup, που διεξάγεται στην Τουρκία και φέτος συμμετέχουν 72 ομάδες!
Συγκεκριμένα, η Κ12 της Ένωσης με προπονητή τον Μιχάλη Παυλή, επικράτησε 1-0 του αντίστοιχου τμήματος του Άγιαξ, σε μια νίκη που σίγουρα σημαίνει πολλά. Αν αναλογιστούμε τι σημαίνει Ακαδημία Άγιαξ και τη δυναμική που έχει κάθε τμήμα υποδομών του Αίαντα.
Από εκεί και πέρα, το ίδιο τμήμα της Ένωσης (Κ12) υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Παυλή, στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής, νίκησε και την τουρκική Μπασεκσεχίρ (1-0), ενώ ηττήθηκε 1-0 από την Σαρλερουά και 3-0 από τη Μίλαν.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης μέρας του Izmir Cup, του μεγάλου τουρνουά με ομάδες Κ12 που διοργανώνει στη Σμύρνη η Altinordu FC και στο οποίο λαμβάνουν εφέτος μέρος 72 σύλλογοι από όλη την Ευρώπη.
Η ομάδα της ΑΕΚ έκλεισε τις σημερινές υποχρεώσεις της με 6 βαθμούς, έχοντας σημειώσει ήττα με 1-0 από τη βελγική Σαρλερουά, νίκη με 1-0 επί της τουρκικής Μπασακσεχίρ με απευθείας φάουλ του Λεμονίδη, νίκη με 1-0 επί του Αγιαξ με γκολ του Ανδριώτη και ήττα με 3-0 από τη Μίλαν.
Οι αγώνες είναι 20λεπτοι και κάθε ομάδα αγωνίζεται με εννέα παίκτες.
Αύριο η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ρίζεσπορ (10.00) Μπρομαποϊκάρνα (11.30) Αλτάι (14.00) και Σαουθάμπτον (18.00). Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τη φάση των νοκ άουτ (32, 16, προημιτελικά, ημιτελικά και τελικός) την Κυριακή.
Οι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν την ΑΕΚ στο τουρνουά είναι οι εξής: Πολυχρονόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γιανταμίδης, Ζυγούρας, Κωνσταντόπουλος, Αβράσογλου, Δαρβίρας, Κολυφέτης, Λεμονίδης, Ζούλιας, Καμπάς, Κλάψας, Ψυχογιός, Ντάνι, Παπαδόπουλος, Ανδριώτης, Κολοκοτρώνης, Πεχλιβανίδης
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Επελαύνει η αρμάδα του Μιχάλη... Αύριο στις 9:30 με Πάρμα στα νοκ άουτ...
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΗΣ!!!
Κύπελλο Σμύρνης δηλαδή.
Χίλια μπράβο!!! Πολύ ελπιδοφόρα τα πιτσιρίκια, αρκεί να αναλογιστούμε τι εστί "Ακαδημίες Άγιαξ", κάτι που καταλάβαμε καλά, εξάλλου, φέτος και στο CL των νέων....
Μπράβο στα πιτσιρίκια.Καλη συνέχεια.
παιχταρα Πετραν!!δεν καταφερα να ερθω προχθες να κατσω και παλι διπλα σου....ισως γι αυτο δεν περασαμε στο μπασκετ...
ΜΠΡΑΒΟ !!!!!