Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έριξε την «αυλαία» του κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος της Handball Premier με δίποντο, καθώς για την 22η αγωνιστική επικράτησε με 35-27 του Φίλιππου στη Βέροια.
Το ματς
Η ΑΕΚ ήθελε να πάρει από νωρίς τα ηνία απέναντι στον ανταγωνιστικό Φίλιππο και τα κατάφερε, αφού έχτισε από το ξεκίνημα με διαφορά ασφαλείας (1-6). Η ομάδα της Βέροιας δεν μπορούσε να αντιδράσει και έτσι η Ένωση συνέχισε να σκοράρει και να κρατάει τα ηνία (9-15). Τα λεπτά περνούσαν και από την στιγμή που δεν άλλαξε κάτι οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτηρία με 12-17.
Στην επανάληψη, Ο Φίλιππος προσπάθησε να πετύχει κάτι καλό και μείωσε ακόμα και 3 γκολ (18-21), ωστόσο η ΑΕΚ δεν έδωσε δικαιώματα και συντηρούσε εύκολα τη διαφορά της (20-25). Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιζαν όσο έπρεπε και με σταθερή εικόνα σε άμυνα και επίθεση κρατούσαν τα ηνία (23-28). Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 35-27 και επιστρέφει με το διπλό από τη Βέροια και έτσι ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με 40 πόντους (έναν πίσω από τον Ολυμπιακό) στην 2η θέση.
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-6, 4-9, 6-13, 9-15, 12-17 (ημχ.), 16-19, 19-21, 20-25, 23-27, 25-32, 27-35
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Παυλίδης): Τζίμπουλας 4, Παντελίδης 3, Τάσκοβιτς 4, Λιακόπουλος, Καλλιαρίδης, Γραμματικόπουλος, Τριανταφυλλίδης 1, Κωστακίδης 1, Αποστολίδης 4, Κουκουτσίδης 2, Δάσκαλος, Κορωνάς, Φιλόσογλου 6, Παπαδόπουλος 2, Τζωρτζίνης.
ΑΕΚ (Γραμματικός): Γεωργιάδης 13, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης 3, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ 5, Ραντούλοβιτς, Αλβανός 1, Γιάκομπσεν 2, Παπαδιονυσίου, Δομπρής 4, Μυλωνάς, Αργυρού 2, Μαντζόπουλος 1, Βραζάλιτσα 4, Μπαλάσκας
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 1-0, Πέναλτι: 1/1-2/2.
Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
