Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ με συμβουλές προς τον κόσμο της αναφέρει:
Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,
Θα πρέπει όλοι μας να ενισχύσουμε την Ομάδα μας με τη φωνή και τη δύναμη της ψυχής μας. Δίχως ακρότητες. Δίχως καπνογόνα. Δίχως φωτοβολίδες. Δίχως αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Αποτελεί υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τη «Βασίλισσα» και να μη κινδυνεύσει με τιμωρία.
Ενημερώνουμε, επίσης, ότι οι Θύρες του Κλειστού του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν δύο (2) ώρες νωρίτερα, ήτοι τις 17:30, προκειμένου να σπεύσετε με άνεση στο γήπεδο και να μην υπάρξει ταλαιπωρία. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή στα σημεία ελέγχου.
Θα υπάρχει έλεγχος πριν από την είσοδο στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Να έχετε όλοι το εισιτήριο ανά χείρας, είτε εντύπως, είτε στο κινητό σας τηλέφωνο.
Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν 3 ροές εισόδου και προέλεγχος, στο Πάρκινγκ 31 (από «Ειρήνη»), P8 (πλησίον γηπέδου μπάσκετ), P11 (πλησίον γηπέδου ποδοσφαίρου).
Να σπεύσετε από νωρίς στο γήπεδο, έτσι ώστε το Κλειστό του ΟΑΚΑ να είναι γεμάτο πριν από την έναρξη του αγώνα, και για να νιώσουν εκ αρχής παίκτες και προπονητές την στήριξή σας και για να μην υποστείτε ταλαιπωρία στις εισόδους.
Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος της ΑΕΚ πήρε «άριστα» σε θέματα συμπεριφοράς και φιλοξενίας. Αυτό πρέπει να συμβεί, και στην οριακή αναμέτρηση με Μπάμπεργκ.
Οι Θύρες που θα ανοίξουν: 3, 7, 11, 25, 27, 29, 40, 46, VIP, PRESS.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Το εγραψα και αλλου.
Πρεπει να ανοιχτουν παραπανω θυρες για τον κοσμο.Η ωρα ειναι δυσκολη για κοσμο που εργαζεται να σπευσει απο νωρις..μεγαλος ογκος θα ερθει μετα τις 7 αναγκαστικα . Στο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ ειχε πολυ μεγαλες ουρες για να μπεις στο γηπεδο και πολυς κοσμος μπηκε μετα την εναρξη.Με 8 θυρες εισοδου(περα απο vip) δλδ ουσιαστικα με 16 τουρνικε ειναι σχεδον απιθανο να υπαρχει ομαλη ροη εισοδου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ωστε να μην γινει το ιδιο προβλημα νομιζω..
Οντως ειναι ενα μεγαλο προβλημα αυτο. Ειχα παρει εισιτηριο με ΠΑΟΚ και αργησα λογω δουλειας και κινησης και περιμενα στην ουρα μια ωρα, χανοντας ολο το 1ο δεκαλεπτο!