Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Νόρτμουντ προσφέρει 1 εκατ. ευρώ για το μνημείο του Ολοκαυτώματος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και άλλες τέσσερις εταιρείες θα προσφέρουν από 1.000.000 ευρώ στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στα Ιεροσόλυμα. Εκεί, υπάρχει η μεγαλύτερη συλλογή από αντικείμενα εκείνης της μαύρης εποχής για τους Εβραίους.

Τα χρήματα που δωρίζουν, εκτός από την γερμανική ομάδα, η Deutsche Bahn, η Deutsche Bank, η Volkswagen και η Daimler, θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση του μουσειακού χώρου, αλλά και για ερευνητικούς λόγους.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ, Χανς-Χιόακιμ Βάτσκε σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο: «Καταλαβαίνουμε την προσφορά μας όχι μονάχα ως κίνηση για το παρελθόν, αλλά και για την διαμόρφωση του μέλλοντος. Πρέπει να μάθουμε την ιστορία για να είμαστε προετοιμασμένοι για το παρόν και το μέλλον. Είναι δείγμα αλληλεγγύης στα θύματα του Ολοκαυτώματος και της μάχης απέναντι στον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ