Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Βρετανία ένας νεαρός που αποφάσισε να φάει κρέας από ωμή γουρονοκεφαλή σε συνέδριο vegan στο Μπράιτον.
Ο άνδρας διαμαρτυρόταν κατά της χορτοφαγίας και βρέθηκε έξω από το συνεδριακό κέντρο του Μπράιτον που φιλοξενούσε το ετήσιο φεστιβάλ βίγκαν (Vegfest UK) και άρχισε να τρώει τη γουρουνοκεφαλή ενώπιον των συνέδρων.
Οι vegan τον προσέγγισαν άμεσα και κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Δεν είναι φαγητό, είναι βία» και «το κρέας είναι δολοφονία».
«Μόνο τρεις διαδηλωτές κατά της χορτοφαγίας εμφανίστηκαν στο συνέδριό μας… Περίμενα περίπου 30» σχολίασε δηκτικά ο επικεφαλής του Vegfest UK Τιμ Μπάρφορντ.
Πηγή: reader.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θα μας πρήξουν τώρα στο Fb,
τι τα θες ρε άνθρωπε και συ τα γουρουνοκέφαλα;
Θα μαζεύονται τώρα με πλακατ και κουνουπίδι βραστό έξω από τα σουβλατζίδικα ρε μεγάλε...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Θα τρώμε μια μπουκιά μπριζολάκια με πατάτες και θα μοιρολογούν από κάτω για τα σαράντα του χοίρου...
Φτερούγες κοτόπουλο σε σάλτσα μπάρμπεκιου θα παραγγελνουμε, φινόκιο με αφρό ρεβιθιού θα μας φέρνουν..