Την πρόθεση της Μπενφίκα να αυξήσει τη ρήτρα του Ζοάο Φέλιξ έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ομάδας, Λουίς Φελίπε Βιέιρα. Αυτή τη στιγμή, το ποσό που μπορεί να φύγει ο νεαρός επιθετικός αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ και οι «αετοί» αναμένεται τη διπλασιάσουν (δηλαδή να φτάσει τα 200 εκατ. ευρώ). Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο χαφ είναι η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μήνυμα του Βιέιρα ουσιαστικά πάει προς τους συγκεκριμένους συλλόγους.
«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε σκοπό να τον πουλήσουμε, ωστόσο, σύντομα θα αυξήσουμε τη ρήτρα του», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του πορτογαλικού συλλόγου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
