Γελοιοποίηση για το πολυδιαφημισμένο Financial Fair Play της UEFA που όπως αποδεικνύεται δεν ισχύει για... πετροδολάρια. Το CAS δικαίωσε την Παρί και θα αποφύγει κάθε συνέπεια παρότι έχει επενδύσει δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν δικαιολογούν τα έσοδα της.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι η γαλλική ομάδα να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της την επόμενη σεζόν. Για να γίνει αυτό χρειάζεται έσοδα 150εκατ. ευρώ. Για κάποιον άλλο σύλλογο το ποσό ακούγεται δυσθεώρητο αλλά για την Παρί είναι μια απλή υπόθεση. Ήδη έχει βρει 50εκατ. από χορηγό (τα ξενοδοχεία Accor) και προχωρά και σε νέες συμφωνίες. Επιπλέον θεωρείται δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα πουλήσει κάποιον από τα μεγάλα της αστέρια με τον Νεϊμάρ να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.
Με λίγα λόγια η Παρί, ένας εκ των απόλυτων παραβατών του FFP, δεν θα υποστεί καμία συνέπεια από την Ομοσπονδία που κουνάει το δάχτυλο μόνο σε ανίσχυρους συλλόγους.
Η εξέλιξη αυτή φυσικά ευνοεί και τη Σίτι για την οποία έχει ξεκινήσει έρευνα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τις Π.......... οταν τις γ..... πρεπει να τις πληρωνεις αλλιως ερχεται ο νταβατζης και σε πλακωνει στις σφαλιαρες, ακριβως ετσι και η ΟΥΕΦΑ αφου ανοιγει τα ποδια της στους αραβες πρεπει να πληρωθει.
Οτι συμβαινει στη κανονικη ζωη ,ετσι συμβαινει και στο ποδοσφαιρο που ειναι το περιεργο?