Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ερντογάν: Αν δεν σε τιμωρήσει η Ν. Ζηλανδία, θα βρούμε εμείς τον τρόπο να πληρώσεις

Επίθεση Ερντογάν στον ακροδεξιό Αυστραλό που σκότωσε 100 ανθρώπους στη Νέα Ζηλανδια


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε στον 28χρονο Αυστραλό που σκόρπισε τον θάνατο σε τεμένη της Νέας Ζηλανδίας λέγοντας ότι «θα πληρώσει» για τις πράξεις του.

«Θα πληρώσεις για αυτό. Εάν η Νέα Ζηλανδία δεν το κάνει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμείς θα σε κάνουμε να πληρώσεις» είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στον ακροδεξιό που σκόρπισε τον θάνατο στο Κράιστσερτς, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στην επαρχία Ζονγκουλντάκ στη Μαύρη Θάλασσα.

«Κακόβουλα, άθλια, έκφυλα, εσύ σκότωσες 50 αδέλφια μας, την ώρα που προσεύχονταν» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος. Οι λέξεις που αναγράφονταν στα όπλα του ήταν «ομολογία» ότι είχε στο στόχαστρό του την Τουρκία, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε τόσο μακρινή απόσταση, σημείωσε ο Ερντογάν.

Αργότερα, σε μια ομιλία που εκφώνησε στην επαρχία Κοτζαέλι, στη βορειοδυτική Τουρκία, ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε ότι η Τουρκία πρέπει να παραμείνει δυνατή. «Εάν η Τουρκία σκοντάψει, η Συρία, το Ιράκ, η Υεμένη, η Λιβύη, η Βοσνία, το Ρακίν θα σκοντάψουν επίσης» είπε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ