Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βούλγαροι αστυνομικοί ρίχνουν δακρυγόνα σε διαδηλωτές κι ο άνεμος το φέρνει όλο πάνω τους! (VIDEO)

Όταν δεν λαμβάνεις υπόψιν σου τον άνεμο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έχουμε δει αρκετές γκάφες, ωστόσο η συγκεκριμένη των Βούλγαρων αστυνομικών ξεπερνά κάθε έπος.

Το Σάββατο μια ομάδα πολιτών πραγματοποίησε διαδήλωση έξω από το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας ζητώντας από την κυβέρνηση εκλογές και περισσότερη δικαιοσύνη. Κάποια στιγμή οι διαδηλωτές προσπάθησαν να μπλοκάρουν το δρόμο μπροστά στην Εθνική Συνέλευση, οπότε η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα. Δεν υπολόγισαν όμως τον ισχυρό άνεμο που έφερε τα δακρυγόνα πίσω σε αυτούς!

Έτσι, μπροστά από τις κάμερες εκτυλίχτηκαν επικές στιγμές με τους αστυνομικούς να ψεκάζουν αρχικά και στη συνέχεια να προσπαθούν να σταματήσουν τα δάκρυά τους!

Σύμφωνα με τις βουλγαρικές αρχές, κανείς δεν υπέφερε σοβαρά, αλλά το βίντεο του περιστατικού έγινε φυσικά αμέσως εντός κι εκτός της χώρας!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ