Ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του γηπέδου χαρακτήρισε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο Περιστέρι, μετά το διπλό της ΑΕΚ. Με τον Ανδαλουσιάνο προπονητή, να δέχεται ερωτήσεις και για τον Χρήστο Αλμπάνη, σημειώνοντας πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγωνιστεί, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση του Πόνσε αλλά και στα πολλά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει η ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το πώς αισθάνεται που φεύγει από το Περιστέρι, χωρίς να υπάρχει κάτι ως προς τη διαιτησία: «Εγώ πιστεύω ότι τόσο οι προπονητές, όσο και οι παίκτες μερικές φορές μιλούν άδικα για τους διαιτητές. Έχουν την πιο δύσκολη δουλειά. Όταν γίνεται όμως μια ζημιά, σε ενοχλεί. Καταλαβαίνεις το ανθρώπινο λάθος, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις όταν πρόκειται για μια εύκολη φάση».
Για τη χρησιμοποίηση των Αλμπάνη και Κλωναρίδη: «Πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να παίξει ο Αλμπάνης. Ο Αλμπάνης δεν είχε καλή χρονιά. Με όλες τις απουσίες που έχουμε, γνωρίζοντας ότι έχουμε κάποιους παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν 90 λεπτά, έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Φάνηκε περίεργο που δεν έπαιξε ο Κρίστιτσιτς στο προηγούμενο παιχνίδι. Σήμερα από το 60’ ζητούσε αλλαγή. Αλλά όσο έπαιξε ήταν πολύ καλός.
Ο Κλωναρίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Θέλαμε ταχύτητα, κάθετη κίνηση και γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε. Δεν έχουμε αριστερό μπακ, αλλά έπαιξε εκεί και προσέφερε».
Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες, με πολλή τακτική. Δίκαια νικήσαμε. Είχαμε 10 τελικές και ο Ατρόμητος 4. Αυτά είναι μόνο στατιστική, το θέμα είναι να μπει το γκολ, όπως έκανε ο Αλμπάνης».
Για το αν θα δουλέψει με περισσότερη ηρεμία στη διακοπή λόγω της νίκης: «Με περισσότερη ηρεμία δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Πρέπει να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο. Έχουμε εκτός πολύ σημαντικούς παίκτες. Είναι ξεκάθαρο ότι με τη σημερινή νίκη είναι στο χέρι μας η 3η θέση. Αν νομίζουμε ότι θα κερδίσουμε τον Παναιτωλικό, τότε είμαστε γελασμένο».
Για την κατάσταση του Πόνσε: «Έχει δεχθεί ένα χτύπημα εκεί που τελειώνει η μέση. Είναι περίεργο σημείο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι, γιατί είναι τιμωρημένος. Οπότε έχει όλο τον χρόνο να πάρει τις ανάσες του και να επανέλθει. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλός φιλότιμος ο κλονα αλλά όταν τον έχεις καλύτερο παίχτη της ομάδας σου εεε τότε κάτι δεν πάει καλά σίγουρα δεν έχω τπτ με τον παίκτη αλλάααα!!!
Επιβεβαιώθηκε ακόμα μία φορά ότι δεν υπάρχει Έλληνας προπονητής που μπορεί να σταθεί σε ομάδα πρωταθλητισμού υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς ο Μαρίνος έκανε ζημιά (+τις ελλείψεις στο ρόστερ) και ο Μανόλο παλεύει να ισιώσει λίγο την κατάσταση. Ως ένα βαθμό το έχει καταφέρει. Μακάρι να πάρουμε το Κύπελλο και να πάμε με ηρεμία και με Μανόλο στην καλοκαιρινή σαιζόν, όπου θεωρώ σίγουρο ότι θα γίνουν αυτά που πρέπει για να φανεί πιο ανταγωνιστική η ομάδα του χρόνου. Τέλος, θεωρώ ένα + για την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα ότι του χρόνου θα παίξει Europa και όχι CL. Αυτή τη στιγμή είμαστε μακρυά από αυτό το επίπεδο και μόνο κακό κάνει αγωνστικά στην ομάδα. Καλά τα λεφτά που πήραμε φέτος, δεν λέω, αλλά η ομάδα πρέπει του χρόνου να στοχεύσει στη συγκομιδή βαθμών μέσα από πιο εύκολα παιχνίδια για να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε επίπεδο. Είμαι αισιόδοξος ότι η διοίκηση θα διορθώσει τα λάθη της στο αγωνιστικό κομμάτι. Ερωτηματικό για μένα, πως θα μπορέσει να περιορίσει τους μπαχαλάκηδες οι οποίοι όπως βλέπετε αδέρφεια μπορούν να κάνουν καταστροφική ζημιά.
ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΝΣΕ, ΠΗΓΕ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΓΟΝΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ! ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ... ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΑ! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ SUPERLEAGUE!
100% εσκεμμένο. Θυμηθείτε στο κύπελλο σε μονομαχία των δύο κεφάλι με κεφάλι τον έστειλε με διασειση ο Πονσε και φαίνεται του τη φύλουσε. Επειδή δε φτουρουσε σε δύναμη απέναντί του, του την έφερε μπαμπεσικα για να ρεφάρει
Φίλε όντως, εσκεμμένο ήταν το χτύπημα..
Δικαιώθηκες τελικά και για τον Μπάρκα, Μανόλο. Αλάνθαστος σήμερα ο πορτιέρε της ομάδας μας. Σιγά σιγά θα τη στρώσεις την ομάδα που τώρα πια κυνηγάει το γκολ μέχρι το 90-φεύγα. Ομάδα κουρέλι άφησε ο Μαρίνος (μέγας προπονηταράς κι αυτός σαν το Δώνη) και σ' εσένα έπεσε ο κλήρος να την αναστήσεις και να σαρώσεις του χρόνου. Προς το παρόν κύπελλο φέτος, για να κλείσετε το στόμα του Δρακουλέσκου και του γυφτο-Ταμτάκου.
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας για τον Αλμπάνη. Χρειάζεται περισσότερες ευκαιρίες. Αφού όπως όλα δείχνουν έχουμε καπαρώσει την τρίτη θέση, αξίζει να παίξει βασικός σε πρωτάθλημα ως το τέλος. Και στο κύπελλο.
ο Κλωναριδης ειναι ο καλυτερος δειος μπακ χαφ που εχουμε
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Και δεν είναι αστείο δυστυχώς.
το ατυχες στη περιπτωση αυτη ειναι οτι ο παιχτης πρεπει να πιστεψει οτι πρεπει να παιζει μπακ χαφ, η και, η χρησημοποιηση του απο τους προπονητηες στην συγκεκριμενη θεση.
Επιτελους εστω και εξ α αναγκης λογω τραυματισμων θυμηθηκαμε (οχι εμεις φυσικα) και τους Κλωναριδη και Αλμπανη (και αυτον εστω και στο παρα πεντε). Τη περασμενη εβδομαδα το εγραψα. Δεν γινετε να εχομε παικτες σκασμενους απο τη κουραση, να μη μπορουν να αποδωσουν συμφωνα με τις δυνατοτητες τους, να τους βαζουμε μεχρι να τραυματιστουν και να λεμε οτι...δεν εχουμε παικτες να βαλουμε, δεν εχουμε βαθος. Και ολα αυτα ενω στις αρχες της σαιζον ο Κλωναριδης και ο Αλμπανης μετα τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τραυματισμο του εδειξαν οτι δικαιουνταν περισσοτερες ευκαιριες και τουλαχιστον σε καποιο σταδιο θα μπορουσαν να δωσουν ισως περισσοτερα απο παικτες καταπονημενους που πολλες φορες επαιζαν και εκτος θεσεως.
Ινσούα!!!Μακάρι να τον είχαμε στην ΑΕΚ.Ο ορισμός του σύγχρονου αμυντικού.Ενας ο Πόνσε ,δύο ο Ινσούα.Οχι άλλα γατάκια στην ομάδα!!!
η αληθεια ειναι οτι ο Ινσουα ειναι πολυ καλη περιπτωση παικτη...Ειδικα σε συστημα 3-5-2 που αρεσει στον Χιμενεθ θα ηταν ταμαμ..
Ο Ινσούα ειναι το χειρότερο μπακ στην Ελλάδα. Χωρίς υπερβολές, είναι αστείος. Γελάω πάντα μαζί του!
Χειρότερος Ο ντιμπιντάι ... ! Πάλι το σήκωσε με περηφάνεια ... το μπούλο μας είχε δεν είχε...Άντε και εις ανώτερα !!!
Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και επιστρέφουν αρκετοί τραυματίες. Έχω την εντύπωση πως θα ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων και στα επόμενα μάτς θα δούμε την πραγματική ομάδα του Χιμένεθ
Απάντησε και για τον Κριστισιτς για το προηγούμενο παιχνίδι για τις ευθύνες που του καταλογίστηκαν..
μεγάλη ευχάριστη έκπληξη ο Βίκτορας σήμερα! Και επιθετικά και αμυντικά όλα από εκεί γίνονταν. Αντίθετα, μεγάλη απογοήτευση ο Γκάλο σήμερα. Βέβαια δεν βοηθάει πως από την πλευρά του παίζει ο αργός Οικονόμου, ίσως θα ταίριαζε καλύτερα ο Τσόσιτς από δεξιά στην τριάδα και να παίζει σκούπα ο Οικονόμου.
Ο Γκάλο έχει ταβάνι και μεγάλη ηλικία . Φιλοτιμος και ξεχωρίζει αλλά όχι σε ματς απαιτήσεων , συνήθως στα μεγάλα ματς δεν κάνει διαφορά . Θέλουμε έναν μπακ σε πιό μικρή ηλικία και με μεγαλύτερες δυνατότητες από τον Γκάλο .
Βασιλαντωνόπουλος αδερφέ, πυραυλοκίνητος. Κάνει πολύ καλά παιχνίδια με την Λαμία και είναι και δικός μας παίκτης. Τον πιστεύω πολύ.
Παμε Μανολο γερα!
Καθιερωσε τον μεγάλε σε αυτή τη θέση σαν μπακ και μην αρχίζουμε τα πισωγυρίματα γιατί εκεί που έπαιζε εγκλωβίζονταν και ήταν αρκετά ανούσιος και κουραστικός .
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ. ΟΛΟΙ ΑΕΚ