Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντετοκούνμπο: Πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια σαν και αυτά

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για την τεράστια ανατροπή των Μπακς κόντρα στους Χιτ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην πρώτη περίοδο, οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά 23 πόντων από τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ βρέθηκαν στο -20 με τη λήξη του ημιχρόνου αλλά στο τέλος πήραν τη νίκη, πετυχαίνοντας ανατροπή-ρεκόρ στην ιστορία τους.

Η τελευταία φορά που οι Μπακς ανέτρεψαν διαφορά 20 πόντων ήταν το 1977 κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μπροστάρης της αντεπίθεσης των Μπακς, στο δεύτερο ημίχρονο, και μετά το παιχνίδι δήλωσε: "Δεν παίζει ρόλο αν είσαι πίσω με 20, 15 ή 10 πόντους. Πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις σκληρά. Είναι μια διαδικασία. Πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια σαν και αυτά. Πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια όταν έχεις σειρά αγώνων. Στα playoffs δεν θα είναι εύκολα. Θέλουμε να είμαστε σπουδαία ομάδα και γι' αυτό παίζουμε σκληρά".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ