4 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Βασιλειάδης κάλεσε σε σύσκεψη ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

Για να βρεθεί μια λύση σχετικά με το πρωτάθλημα μπάσκετ και το αδιέξοδο που έχει περιέλθει λόγω της κόντρας των αιωνίων


Βλέποντας ότι δεν εκτονώνεται το κλίμα στη διαμάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε να καλέσει σε σύσκεψη τους εκπροσώπους των «μεγάλων» ομάδων. Δηλαδή της ΑΕΚ και των δύο αιωνίων. Οι οποίοι, δύο αιώνιοι, είναι και οι άμεσοι εμπλεκόμενοι για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Λίγκα. Η έκτακτη σύσκεψη προγραμματίστηκε για το βράδυ της Παρασκευής (21:30) στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ παρών θα είναι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ.

Η ενημέρωση που υπάρχει αναφέρει «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη απόψε στις 9:30 στο γραφείο του τους προέδρους των ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aekcy01 - 15/3/2019 21:34

Οι άλλοι δημιουργούν τα προβλήματα, η ΑΕΚ να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

FocusAEK83 - 15/3/2019 21:29

Καμία συζήτηση,να φύγουν δεν τους θέλουμε!

Tesla21 - 15/3/2019 20:05

Χρυσή ευκαιρία να προτείνουμε μια συμβιβαστική λύση που θα αναβαθμίζει την διαιτησία, μόνο κέρδος θα έχουμε από αυτό καθώς δεν είναι λιγα τα ματς που έχουμε εχθρική αντιμετώπιση.

Πχ να μπορεί κάθε ομάδα να κάνει challenge με instant replay σε φαση που θεωρεί οτι αδικήθηκε, αν εχει δίκιο να χει δικαίωμα και για άλλο challenge αν όχι να χάνει το δικαίωμα της για τον αγώνα αυτόν. Ξένους παρατηρητές διαιτησίας για τα παιχνίδια τουλαχιστον μεταξύ των ομάδων της 4αδας, αλλά με Έλληνες... Συνέχεια διαιτητές. Όσοι βαθμολογουνται χαμηλα, να σφυρανε στα τρένα μαζί μ αυτους του ποδοσφαίρου.

Constantinoupoli86 - 15/3/2019 19:54

Βασιλειάδη ζητάς από την ΑΕΚ να βάλει πλάτες για το ξέπλυμα των δύο απαταιώνιων ληστών του αθλήματος. Άσε τώρα να πούμε. Οι βόθροι αποφάσισαν να φύγουν και να πάνε σε άλλο πρωτάθλημα, αφήστε λοιπόν τις ντρίπλες και εφαρμόστε το νόμο!

ΕΠΟΜΕΝΟ