Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και την Δικέφαλος 1924:
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική Α.Ε. ενημερώνουν ότι επήλθαν δύο ακόμα δικαστικές νίκες στο μπαράζ των προσφυγών εναντίον της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν από το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας δύο ακόμα προσφυγές με τις οποίες ολοκληρώθηκαν όλες οι δικαστικές εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι και σήμερα.
Η πρώτη -από δύο ιδιώτες- στρεφόταν εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου και απορρίφτηκε με την απόφαση 456/2019 και η δεύτερη -από 56 πολίτες- εναντίον της Αδειας Δόμησης του γηπέδου, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και της Υψομετρικής μελέτης και απορρίφτηκε με την απόφαση 455/2019.
Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μία ακόμα δικαίωση στο σερί των εναντίον του γηπέδου μας προσφυγών, που έχουν όλες κριθεί από το ανώτερο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, και απόλυτη επισφράγιση της νομιμότητας στο δρόμο για την επιστροφή μας στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θέλω φώτο των 56 σε καθε τουαλέτα του γηπέδου.
Η πλακα ειναι να τους το λες καλη ωρα που τυχαια γνωρισα εναν και να βλεπεις τη φάτσα.....πολυ γελιο
Στη λεκάνη από μέσα. Και στα ουρητήρια φυσικά!
Τους έχουν φωτό ο χοντρόμπαλος και ο παπα ...άρης στη ...έστρα τους σαν τη μαιμού που κάθεται και τα φτιάχνει ...
ΟΥΤΕ Ο Α...ΡΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ... ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕ ... ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ... Ε ! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ... ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ !!!!!!
Και τωρα κλ@ΣτΕ μας τα φρυδια! Ψηλωνει και μας σηκωνει....
ΡΟΥΦΑΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΗ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ
ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΊΤΕ ΌΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΎΠΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!
Υπάρχουν ακόμα χαμηλής νοημοσύνης άτομα που ξοδεύουν χρήματα για προσφυγές στο ΣτΕ κατά του γηπέδου. Συνεχίστε κορόιδα.
Άλλοι πληρώνουν τα έξοδα.... Τα λεφτά μυριζουν ψαρίλα και καπνίλα.... αυτοί είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι.
Οταν παιρνουν μονιμως το 3 και μακρύτερο ας συνεχισουν να κανουν ......
Εγώ πιστεύω ότι η ΠΑΕ πρέπει να τους κυνηγήσει όλους αυτούς δικαστικά για διαφυγόντα κέρδη λόγω κωλυσιεργίας. Να αναγκαστούν να πουλήσουν μέχρι και τα βρακιά τους για να ξεχρεώσουν!
Φαααααααπππ Νο 11......δε χόρτασε ο σβέρκος σου,ρε τσιράκι του λιμανίσιου;;;;
Πιστεύω ότι κάθε ΑΕΚτζής περιμένει τουλάχιστον 20 πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα στα επόμενα 30 χρόνια σε αυτό το γήπεδο στολίδι. Εγώ τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι, όταν σκέφτομαι την ομάδα στο μέλλον.
ΤΊΓΡΗ εισαι τυφώνας ,,,,,,ετοιμαστείτε κ για την παγκόσμια ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ
Το ΣτΕ απαιτεί τεράστια δικαστικά έξοδα. Ποιος τα πληρώνει αυτά βρε παιδιά; Επίσης πως γίνεται κάποιος που μένει Πειραιά να προσφεύγει όποτε του καπνίσει στο ΣτΕ για έργο που γίνεται σε άλλο δήμο χιλιόμετρα μακριά και οι δικαστές να τον ανέχονται;
φίλε μου απλά θα σου πώ ότι κάποτε για το πέταλο του Μαλλιακού είχε κάνει προσφυγή και ο Δήμος ...Άρτας!! (ή Ιωαννίνων δε θυμάμαι ακριβώς)
Η εκλογή του ΑΒ δημάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια μας έκανε τεράστια ζημιά, αλλά φταιμε κι εμείς με τις αγκυλωσεις.
ΕρχόμαΣτΕ
Δε θυμαμαι... ειμαστε στο 11-0 , ή κανω λαθος....; Μην τους λυπαστε καθολου. Επαιξαν με τα ονειρα μας, να γινουμε οι εφιαλτες τους
Ρε παιδιά μια φωτό του ΑΒ να διαβάζει τις αποφάσεις και να βλέπει τις κερκίδες στην 21 και από μένα ότι θέλετε!
να κινηθειτε για αποζημιωσεις
μιά χαρά!!! ας πληρώνουν δικαστικά έξοδα και παράβολα
Πάλι φάπα;
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Μας έκαναν τους καμπόσους μόλις έκαναν τη προσφυγή στο ΣτΕ, με τα ερχομαΣτΕ και τις βλακείες τους. Τελικά υπολόγισαν χωρίς τον Τίγρη.
Έτσι, βεντούζα εις διπλούν.
Μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς αυτές οι αποφάσεις!
Προς αρη βλαχοδημαρχο και τα τσιρακια του , νομιζω το κοντερ γραφει 11 - 0 ... μπουνιδοκλωτσιδι ατελειωτο ... γ@μ@ι και στρατωτικος περιπατος με στενα αρβυλα ... παρτε να χετε΄... να ΄χουμε να δερνουμε !
Άιντε βρε καρπαζοεισπρακτορες δεν χορτάσατε φάπες !!! φάτε και άλλες , ρεντίκολα ε ρεντίκολα !
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΔΕΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΜΕΝΩ!!