Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε τρεις φορές και "εκτέλεσε" την Ατλέτικο Μαδρίτης, οδηγώντας τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στη μεικτή ζώνη, μετά το 3-0, ο Πορτογάλος άσος συνάντησε Ισπανό δημοσιογράφο, που τον γνώριζε από το διάστημα της παρουσίας του στη Ρεάλ, και δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει μήνυμα στους οπαδούς της πρώην ομάδας του.
Μπροστά στην κάμερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε το εξής: "Μια αγκαλιά για την εκπομπή ElChiringuito, τον Τόμας Ρονκέρο (σ.σ. ρεπόρτερ και φανατικός υποστηρικτής της Ρεάλ) και όλους τους οπαδούς της Ρεάλ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
