Τέταρτος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του NBA είναι, πλέον, ο Λεμπρόν Τζέιμς, αφού έφτασε τους 32.293 πόντους στην καριέρα του, ξεπερνώντας τον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν.
Λίγο μετά αφότου ξεπέρασε τον Τζόρνταν, ο Λεμπρόν κάθισε στον πάγκο και έκλαψε, ενώ μετά την ήττα των Λέικερς από τους Νάγκετς, μίλησε για το επίτευγμά του.
Ο "Βασιλιάς" είπε πως "για ένα μικρό παιδί από το Ακρον του Οχάιο, που χρειαζόταν έμπνευση και κάποιου είδους θετική επιρροή, ο MJ ήταν αυτός ο άνθρωπος για μένα. Τον έβλεπα από μακριά. Ήθελα να γίνω σαν τον MJ, ήθελα να κάνω εκτός ισορροπίας σουτ σαν αυτόν, ήθελα να βγάζω έξω την γλώσσα μου στα καρφώματα σαν αυτόν, ήθελα να φοράω τα παπούτσια μου όπως ο MJ. Ήθελα τα παιδιά μου να με βλέπουν μια μέρα όπως εγώ τον MJ.
Είναι απλά τρελό. Είναι κάτι παραπάνω από τρελό".
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεμπρόν είχε γράψει και ένα μήνυμα στα παπούτσια που φόρεσε για τη συγκεκριμένη ημέρα, τα οποία ήταν ειδική παραγγελία και φτιαγμένα στο πρότυπο των (λευκών) Air Jordan III του Μάικλ Τζόρνταν: "Σε ευχαριστώ M.J. 23".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
