Η Στέλλα Χριστοδούλου του Ολυμπιακού είναι η MVP της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.
Η αρχηγός των «ερυθρολεύκων» εκτός από τους 8 πόντους που πέτυχε στη νίκη με 3-0 σετ επί του Πανναξιακού στις Κυκλάδες, τροφοδότησε εξαιρετικά τις συμπαίκτριές της στην επίθεση, οδηγώντας την ομάδα της στην 17η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Η Στέλλα Χριστοδούλου ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ένωση Βύρωνα, το 2006 πήγε στον Πανελλήνιο και από το 2011 αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι η τέταρτη αθλήτρια του Ολυμπιακού που τη φετινή σεζόν αναδεικνύεται MVP στο πρωτάθλημα. Πρώτη για τη σεζόν 2018-19 ήταν η Ειρήνη Κοκκινάκη για την 9η αγωνιστική, η Σάσκια Χίπε την 11η και η Ελίζαμπεθ Χουντ για την 12η αγωνιστική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
