LIGUE 1 - 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Λιόν - Τουλούζ: 5-1
(Ντεπάι 10', Τραορέ 30', Φεκίρ 35' (πεν.), Ντεμπελέ 67', 71' - Ντοσεβί 15')
Η Λιόν ''φιλοδώρησε'' με πέντε γκολ την Τουλούζ και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας που και μαζί σε τροχιά Champions League. Στην 15η θέση με 28 βαθμούς η Τουλούζ που πιθανότατα δεν θα κινδυνέψει αφού απέχει 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Το σκορ για τους «Λιονέ» άνοιξε στο 10' ο Ντεπάι ενώ πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ντοσεβί. Με την συμπλήρωση του ημιώρου η Λιόν έκανε το 2-1 με τον Τραορέ ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 35' πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Φεκίρ να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Ντεμπελέ και με δύο γκολ στο 67' και 71' διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Η Τουλούζ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κουζάκ στο 83'.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!