Λαβωμένη και βαθμολογικά και ψυχολογικά και αγωνιστικά έφυγε η ΑΕΚ χθες απο το Χαριλάου. Στην προπόνηση της Κυριακής υπάρχουν τέσσερα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα ο Νίκλας Χουλτ και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Μπακάκης, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Αντρέ Σιμόες, που έχει υποστεί μια διάταση στον αριστερό δικέφαλο, έκαναν θεραπεία.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Αύριο η ομάδα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (10.30).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Από χθες διαβάζω γιατί δεν βάζουν νέους να τους δούμε... Πιστεύετε ότι θα υπήρχε κάποιος αξιόλογος παίκτης στην Κ20 και δεν θα τον ανέβαζαν;;;
Σχολιάζετε μόνο για να σχολιάσετε λογική μηδέν.
Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ??!! Σ ολα τα τμηματα δηλαδη της ΑΕΚ δεν υπαρχει ενας παιχτης του 5??!Που μπορει να εξελιχθει μεσα απο 5-6 ματς και φτασει το 5.5??Που μπορει σ ενα αδιαφορο ματς να παιξει για να ξεκουρασει τους ΣΚΑΣΜΕΝΟΥΣ απο τα συνεχομενα παιχνιδια βασικους?Μη τρελαθουμε ρε μαγκες τωρα!
Γιουσης και Μποτος μόνο! Πες μου εσύ ποιους ΣΚΑΣΜΕΝΟΥΣ θα ξεκουράσουν;
Καλα λες. Και ο ΠΑΟΚ παιρνει το πρωταθλημα
Ας δούμε επιτέλους και κάποιον πιτσιρικά! Πόσο χειρότερα μπορούν να παίξουν δηλαδή?! Δεν υπάρχουν έστω και 2 παίκτες στα μικρότερα τμήματα που μπορούν να ανταπεξελθουν σε ΕΝΑ ματς στη S. L?! Και αν δε μπορούν φέτος που το πρωτάθλημα έχει χαθεί, τότε ποτέ?
Η Κ20 δέχθηκε 8 γκολ στην Ριζουπολη από την αντίστοιχη της Μπενφικα. 6 από Αγιαξ και πάνω από 3(δεν θυμάμαι ακριβώς) από της Μπαγερν. Αν μπορούσαν τα παιδιά είτε ο Μανόλο είτε ο Μαρίνος θα τους είχαν δώσει ευκαιρία.
@orbon :
- Η Κ20 δεχτηκε αυτα τα γκολ απο τις αντιστοιχες της Μπενφικα,Αγιαξ και Μπαγερν που παιζουν στη χωρα τους και οχι στη δικη μας Superleague!!
- H διαφορα των γκολ σε αυτα τα 3 ματς αντικατοπτριζει τη διαφορα των αντιστοιχων ομαδων Κ20 και οχι των επαγγελματικων ομαδων.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
- Σημασια εχει αν υπαρχουν αξιολογοι παικτες σαν μοναδες στην Κ20 και μπορουν να σταθουν στην πρωτη ομαδα παιρνοντας τις ευκαιριες τους οπως ο Γαλανοπουλος !!
Φιλε εννοω οτι τα παιδια δεν ειναι οτι βγαζουν ματια στο πρωταθλημα της Κ20 ή στην Ευρωπη και ο Μαρινος ή Μανολο δεν τα θελουν.
Κακη δουλεια? Κακη φουρνια? Οπως και να εχει εκτος των Γιουση και Μποτο (που ηταν απλα συμπαθητικοι και σε καμια περιπτωση καλυτεροι απο Αλμπανη, Γιαννιωτα οποτε παιξανε) δεν φαινεται να βγαινει αλλο ταλεντακι συντομα.
Τους νέους παίκτες του βάζεις με ευνοϊκό άνεμο να πάρουν τα πάνω τους, όχι κόντρα . Επίσης άμα κάνουν λάθος και κοστίσει, είμαι οι ίδιοι θα σταυρώσουμε τους ίδιους , το Μανόλο για τις αλχημείες και ποιος ξέρει τι άλλο .
αυτο που το λετε ολη την ωρα
πως να στο πω.η Κ19 αν επαιζε με τον Απολλωνα ,θα εχανε 15-0.Αν ηταν καλοι καποιοι καλοι θα επαιζαν.Και δεν εχει νοημα να παιξουν μικροι για να γινουν καλυτεροι αφου ποτε δεν θα ειναι στο επιθυμητο επιπεδο.
Δεν είπα να βάλεις όλη την κ19 ή την κ20!! 2-3 παίκτες μπορείς να βάλεις δίπλα στους βασικούς! Και για ένα ημίχρονο ας πούμε. Δοκιμαστικά. Έχεις να, χάσεις κάτι?! Και γιατί πρέπει να παίζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ οι ίδιοι και καποιοι ειδικά σε λάθος θεση!! (βλ. Μπακασετας, Μανταλος, μπακακης, Γκαλο χθες). Αυτοί είναι και μετά το χάος?!
πες τα ρε...βαλτε μεσα να δουμε εάν αξιζει καποιος...δεν υπαρχει ένα πιτσιρικι αριστερο μπακ..εάν όχι τωρα ΠΟΤΕ?
Μπουσης Μποτος καλυτερα θα παιξουν απο τους παιχταραδες ...........
Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο αρ.μπακάκι ταλαντούχο από τη β'ομάδα να καλύψει τρύπες στην πρώτη ,να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μετά από τόσα χρόνια πειραμάτων ; Ουδείς και αυτό είναι επίσης τραγικό ,γύμνια και λάθη και στις Ακαδημίες ...για να δούμε αν θα βελτιωθεί και εκεί η κατάσταση ...τη στιγμή που ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ μας τρώνε με διαφορά και σε αυτόν τον τομέα .