Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσιτσιπάς: Για αυτό άφησα στην άκρη το κινητό μου (VIDEO)

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να μην ασχοληθεί, για μια εβδομάδα, με το κινητό του τηλέφωνο

Στον επόμενο γύρο του τουρνουά, στο Ντουμπάι, προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποκάλυψε πως άφησε, για μια εβδομάδα, το κινητό του, επειδή είχε μπλοκάρει το μυαλό του από τα χιλιάδες μηνύματα που δεχόταν.

Μετά τη νίκη του επί του Ματ Έμπντεν, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τόνισε: "Απλά κουράστηκα από όλα τα μηνύματα, όλο αυτόν τον κόσμο να μιλάει για εμένα, όλες τις ειδοποιήσεις που λάμβανα".

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: "Ένιωσα το μυαλό μου να μπλοκάρει. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να επεξεργαστώ όλες τις πληροφορίες που λάμβανα. Είπα "αρκετά", ας το κάνω με τον παλιό τρόπο. Να το κάνω όπως οι παίκτες πριν 30 χρόνια, χωρίς κινητά. Νομίζω ότι ήταν μια χαρά. Αντί για όλα αυτά, άρχισα να κάνω όμορφες συζητήσεις με τους φίλους που έτυχε να βρεθούν εδώ, πήγα για φαγητό μαζί τους. Μιλήσαμε για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, αντί να είμαι στο κινητό μου. Νομίζω ότι ήμουν πιο κοινωνικός εκείνη την εβδομάδα από ποτέ".

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά ο Λευκορώσος Εγκόρ Γκερασίμοφ (27/2, 16:00 Cosmote Sport 7).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ