Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καλντερόν: Η Ρεάλ θεωρούσε δεδομένη τη μεταγραφή του Νεϊμάρ

Το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδίαζε να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Ραμόν Καλντερόν. 

Σε δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλντερόν ανέφερε πως οι «μερένχες» είχαν αποφασίσει να πουλήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να αγοράσουν τον Νεϊμάρ.  «Ο Κριστιάνο ήθελε γενναία αύξηση στο συμβόλαιό του για να μείνει, μετά το τρίτο συνεχόμενο Champions League. Τότε ο Φλορεντίνο Πέρεθ αρνήθηκε κατηγορηματικά και αποφάσισε να μπει πωλητήριο στον Πορτογάλο. Το σχέδιο του ήταν να αποκτηθεί ο Νεϊμάρ. Βέβαια, το πλάνο του υλοποιήθηκε κατά το ήμισυ, καθώς ο Ρονάλντο έφυγε, αλλά ο Νεϊμάρ είναι ακόμα στη Παρί» ήταν τα λόγια του πρώην προέδρου της «Βασίλισσας». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ