Στη Βαμβέργη, η Εθνική Ανδρών νίκησε τη Γερμανία και θα είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ.
Μετά το φινάλε του αγώνα, οι Έλληνες διεθνείς κάλεσαν στο παρκέ τον Νίκο Ζήση, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής να ανταποκρίνεται, μαζί με τους δυο γιους του, και όλοι μαζί φώναξαν "Ελλάς".
Πριν από το τζάμπολ, ο Νίκος Ζήσης τιμήθηκε από την ελληνική Ομοσπονδία για την προσφορά του στην Εθνική.
Δείτε το βίντεο από το gazzetta.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Να ευχαριστησουμε και τους ΕΥΡΩΛΙΓΔΑΤΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΥΣ που ενισχυσαν την προσπαθεια της Εθνικης μας υποστηριζοντας την στελνοντας πρωτοσλασατους παικτες στο ματς που εκρινε την πρωτια.