Η ΑΕΚ χωρίς να ιδρώσει πήρε ακόμα μια σημαντική «καθαρή» νίκη. Συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάα βόλεϊ της Ένωσης επικράτησε με 3-0 σετ του ΓΑΣ Μεσσαρά για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Pre League, στη Νέα Φιλαδέλφεια και συνεχίζει την προσπάθειά της να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Το ματς
Από νωρίς η ΑΕΚ μπήκε σε θέση οδηγού και έδειξε να μην έχει όρεξη για περιπέτειες (8-5). Η Ένωση διατήρησε έναν καλό ρυθμό και παρέμεινε μπροστά με άνεση (14-9), με αποτέλεσμα να φτάσει στο 25-19 και στο 1-0 στα σετ.
Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο σετ (6-1). Τα κορίτσια της ΑΕΚ ήταν ασταμάτητα σε μπλοκ και υποδοχή (18-10), ενώ ο ΓΑΣ Μεσσαράς δεν μπορούσε να αντιδράσει (21-11) κι έτσι το 2-0 στα σετ έγινε πολύ γρήγορ (25-12).
Ακόμα πιο εύκολο ήταν το έργο της ομάδας του Μανώλη Αποστολογιωργάκη, που μπήκε με φόρα και στη συνέχεια του αγώνα και πήρε μια διαφορά ασφαλείας από νωρίς (13-5). Οι φιλοξενούμενες σε κανένα σημείο δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό, με την ΑΕΚ να είναι καταιγιστική σε άμυνα και επίθεση (20-6) και να φτάνει εύκολα και γρήγορα στο 3-0 στα σετ (25-08).
Τα σετ: 25-19, 25-12, 25-08.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!