Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσιντώτας: Να κατακτήσουμε το Κύπελλο, σοβαροί για τη νίκη με τον Απόλλωνα

Τι είπε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ για την ήττα στο Καραϊσκάκη και τη συνέχεια

Για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στη NOVA, που ρωτήθηκε επίσης για την ήττα στο Καραϊσκάκη και για το πως προσπάθησαν να το ξεπεράσουν αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε στη NOVA:

Για την ήττα στο Καραϊσκάκη και πως το αντιμετώπιαν: Αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Πρέπει να φανούμε δυνατοί. Ενωμένοι και με τη δουλειά να το ξεπεράσουμε. Και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Που είναι αρχικά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μετά του Κυπέλλου.

Για το τι έφταιξε και τι είπε με τους συμπαίκτες του; Πάντοτε συζητάμε στα αποδυτήρια. Προσπαθούμε να δούμε τι φταίει. Που μας εμπόδισε για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν μείναμε όμως πολύ στο παιχνίδι γιατί θα επηρεαζόμασταν. Είπαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ και να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Για τον Απόλλωνα: Δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα έρθει να κάνει το παιχνίδι του και να δείξει ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση Έρχονται να παίξουν με την πρωταθλήτρια. Ομάδες όπως ο Απόλλων, πρέπει να έρχονται στο ΟΑΚΑ και να καταλαβαίνουν από το πρώτο λεπτό ότι θα χάσουν γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα.

Για το πως θα ξεπεράσει η ΑΕΚ την ήττα από τον ΟΣΦΠ: Σίγουρα αυτό θα μας το περάσει ο προπονητής το πως θα το ξεπεράσουμε. Ο κάθε παίκτης πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις να ξεπερνά μια τέτοια περίοδο. Πάντα όταν είσαι πρωταθλητής οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Εμείς αυτή την χρονιά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον τίτλο. Δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω. Έχουμε τον στόχο του Κυπέλλου που θέλουμε την κατάκτηση. Και με τη νέα χρονιά να κατακτήσουμε ότι μπορούμε.

Για την θέση του τερματοφύλακα και τη δύσκολη περίοδο του Μπάρκα: Πάντα η θέση μας είναι λίγο δύσκολη. Πάντα θα υπάρχει κριτική. Δεν συζητήσαμε κάτι με τον Βασίλη. Γνωρίζει και ο ίδιος τι πρέπει να κάνει. Όταν υπάρχει κάτι τέτοιο, δουλεύεις για να το ξεπεράσεις και να δείξεις καλύτερο πρόσωπο.

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: Είναι δύσκολη η ερώτηση γιατί κανείς στην ομάδα δεν είχε στο μυαλό του να συζητά κάτι τέτοιο. Αλλά εδώ που φτάσαμε πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κρατήσουμε την τρίτη θέση, είναι δύσκολο να το λέω και να πάρουμε το Κύπελλο. Σίγουρα είναι πρόβλημα το κίνητρο. Αλλά έχουμε έναν νέο προπονητή και του χρόνου η χρονιά θα ξεκινήσει πάλι από το μηδέν.

Για το αν υπάρχουν δυσκολίες με τον Απόλλωνα: Κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε για δύσκολο έργο αφού είμαστε η ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής μας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ