Δύο τουρκικά πλοία θα πραγματοποιήσουν «τις επόμενες ημέρες» γεωτρήσεις σε περιοχές πλούσιες σε αέριο ανοικτά της Κύπρου, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας Anadolu, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι «τις επόμενες ημέρες ξεκινάμε γεωτρήσεις την Κύπρο με δύο πλοία. Για να καταλάβουν αυτοί που έρχονται μακριά από την περιοχή αλλά και οι εταιρείες τους πως χωρίς εμάς δεν μπορεί να γίνει κάτι στην περιοχή. Στην Μεσόγειο δεν μπορεί να γίνει κάτι χωρίς την Τουρκία και δεν θα το επιτρέψουμε», κατέληξε ο κ. Τσαβούσογλου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!