Μετά την ανανέωση του Αντονί Μαρσιάλ, του Άσλεϊ Γιανγκ και του Φιλ Τζόουνς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επεκτείνει την συνεργασία της και με τον Άντερ Ερέρα. Ο Ισπανός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πρόθυμοι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προσφέρει στον 29χρονο ποδοσφαιριστή ένα τριετές συμβόλαιο με απολαβές 90.000 ευρώ την εβδομάδα.
Η άφιξη του Νορβηγού προπονητή στον σύλλογο βοήθησε πολύ στην απόφαση αυτή, καθώς οι δημοσιογράφοι από το Νησί υποστηρίζουν πως εάν ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έφευγε από την ομάδα, ο Άντερ Ερέρα θα αποχωρούσε από το Μάντσεστερ το καλοκαίρι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!