Το Σάββατο θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Ελληνας διεθνής υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα υποβληθεί σε επέμβαση που θα γίνει στο νοσοκομείο «Metropolitan» από τον γιατρό των «ερυθρόλευκων», Χρήστο Θέο. Η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται σε 6 μήνες και φυσικά η κατάστασή του θα εκτιμάται συνεχώς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι το τέλος της καριέρας του παίκτη, αν ληφθεί υπόψη ότι έτσι και αλλιώς μιλάμε για ένα παίκτη που έτσι και αλλιώς έπαιζε 60΄και τώρα θα μείνει εκτός 6 μήνες, χάνοντας και την προετοιμασία της επομένης χρονιάς, πράγμα που στοιχίζει, όπως πχ στοίχισε και στους Μάνταλο-Μπακάκη που είχαν τραυματιστεί σε ένα ημιτελικό με τον Θρήνο. Τέλος ο τραυματισμός αφορά και το καλό του πόδι. Πάντως ο θρήνος δεν θα επηρεαστεί σημαντικά, γιατί έτσι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και αλλιώς μόνο στην αρχή τους βοήθησε σημαντικά. Τεσπά τουλάχιστον θα πάρει και του χρόνου τα 600 χιλ, οπότε όλα καλά γι αυτόν, πόσο άλλωστε θα έπαιζε ακόμη. Πάντως είναι τρομερό με τον χιαστό, ότι συμβαίνει σε φάσεις από το πουθενά και είναι τόσο μεγάλο το διάστημα για να ξαναπαίξει ο παίκτης.
Πολύ σίγουρος είσαι ότι θα του δώσουν τα 600 χιλιάρικα. Αυτοί σου κάνουν μια λύση συμβολαίου πριν καν το καταλάβεις. Κι αν βγάλεις άχνα ρίξε μετά και μια ματιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου!
Θα τα δώσουν αναγκαστικά, ο Λάζαρος πούλησε οπαδιλίκι και δεν τους παίρνει να φανούνε ότι τον πουλάνε επειδή τραυματίστηκε.
Κι ο Μάριν οπαδιλίκι πουλούσε!
περαστικά στο Λάζαρο και μην ακούσω μλκιες................
!
η ιστορία έγραψε πρωτάθλημα 2018 ΑΕΚ με mvp αυτόν!!!!!!!!!!!!!
Η ιστορία έγραψε ότι πούλησε και κορόιδεψε την ΑΕΚ για να υπογράψει στους σιχαμενους στέλνοντας εξώδικα μια μέρα πριν τον τελικό . Περαστικά αλλά αυτό που έπαθε λέγεται κάρμα φιλαράκι.