Ενάμιση μήνα έμεινε τελικά στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ ο Σωτήρης Δρίκος. Η πολύ κακή πορεία της ομάδας έφερε τη λύση της συνεργασίας και πλέον η Ένωση αναζητά τον αντικαταστάτη του που θα καταφέρει να ανατρέψει στο κλίμα. Με 13 παιχνιδια η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος με πέντε νικες και οκτώ ήττες.
Η ανακοίνωση:
Το ΤΑΠ ΑΕΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή κ. Σωτήρη Δρίκο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΕΚαρα γερα ρε!!!
φέρτε τον Αρσενιάδη!!
Πόσοι πέφτουν?.
Το ευχάριστο είναι ότι πέφτει μόνο μια ομάδα. Το δυσάρεστο, ότι αν πάμε τελικά στα πλέι άουτ και με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ακόμα και η τραγική Κομοτηνή φαίνεται δύσκολη αντίπαλος.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του στο βόλλευ... Μεγάλο κρίμα
Δυστυχως δυσκολα να μεινουμε κατηγορια.μονο αν αλλαξει θεαματικα η εικονα αγωνιστικα κ μας ευνοησουν κ αλλα αποτελεσματα.