Πήρε το ντέρμπι και… έδειξε το δρόμο η Κ16 της ΑΕΚ που νίκησε 2-1 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, σε εξ αναβολής αγώνα για το τουρνουά Attica, που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.
Οι μικροί της Ένωσης, προηγήθηκαν στο 18’ με σουτ του Σοφοκλή Μιχόπουλου μετά από αντεπίθεση και παράλληλη πάσα του Λαέρτη Παπά. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο έκτο λεπτό του β’ ημιχρόνου (46’) με τον Μανώλη Λιοφάγο, αλλά η ΑΕΚ που ήταν πολύ καλύτερη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 60’ από κόρνερ του Μάριου Μιτάι και προβολή του Μενέλαου Τσιαχματιώτη.
Η σύνθεση της ΑΕΚ: Κυριτσάς, Μπάλας, Γιαννακού, Μιτάι, Τσιαχματιώτης, Παπάς (Πρωτούλης) Τσιόκρης, Χριστόπουλος, Βλαχίδης, Μιχόπουλος, Βαφειάδης (Κασιόλας).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Συγχαρητήρια,μας κάνετε υπερήφανους!!
Οπου τους βρισκεις ΑΕΚΑΡΑ μου να τους.... νικας
Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!