Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Pais αποκάλυψε ότι δυο αμερικανικά επενδυτικά funds έδωσαν δάνειο, ύψους 140 εκατομμυρίων ευρώ, στην Μπαρτσελόνα με επιτόκιο 1.5% για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Παρότι στο παρελθόν η Μπαρτσελόνα έχει πάρει δάνεια από τράπεζες, η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε ερωτηματικά και έκπληξη ως προς τα οικονομικά των πρωταθλητών Ισπανίας.
Ωστόσο, από τη διοίκηση ξεκαθαρίζεται πως η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι σταθερή και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, είναι πιθανό το δάνειο να χρησιμοποιηθεί για τη μεταγραφική ενίσχυση της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα έχει "κλείσει" τον Φρένκι Ντε Γιονγκ του Άγιαξ, έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ, με το ποσό να φτάνει και τα 86 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους.
Το δημοσίευμα για δάνειο 140 εκατομμυρίων ευρώ της Μπαρτσελόνα, έδωσε την ευκαιρία στον Βίκτορ Φοντ να υποστηρίξει ότι τα έξοδα της ομάδας είναι περισσότερα από τα έσοδα και πως τα οικονομικά δεδομένα που παρουσιάζει η τωρινή διοίκηση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημειώνεται πως ο Βίκτορ Φοντ έχει αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!