0 ΣΧΟΛΙΑ

Τραμπ: Ποτέ και κανένας άλλος πρόεδρος δεν δούλεψε τόσο σκληρά όσο εγώ

Στο ζήτημα των ωρών εργασίας του επανήλθε πριν λίγο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που ανήρτησε tweet για το ζήτημα για δεύτερη συνεχή μέρα.

Παρά το ότι το επίσημο πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου δεν δείχνει ιδιαίτερα φορτωμένο, ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι εργάζεται σκληρά για τα συμφέροντα των πολιτών των ΗΠΑ.

«Κανένας πρόεδρος δεν έχει δουλέψει ποτέ σκληρότερα από εμένα (καθαρίζοντας το χάος που κληρονόμησα)!, έγραψε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ, υιοθετώντας πλήρως τη μέθοδο: «επανάληψη, μήτηρ πάσης μαθήσεως».

Το πρόβλημα ξεκίνησε από ρεπορτάζ του Axios, που δείχνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος στο πρόγραμμά του διαθέτει ποσοστό περίπου 60% του χρόνου των προεδρικών δραστηριοτήτων του σε ανεπίσημες καθημερινές δραστηριότητες όπως τηλεφωνήματα, ανάγνωση εφημερίδα, αναρτήσεις στο Twitter και τηλεόραση.

Χθες, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι ο όρος «Executive Time», σημαίνει ότι εργάζεται κι ότι δεν χαλαρώνει, λέγοντας ότι η κατάσταση στις ΗΠΑ ήταν τόσο άσχημη όταν ανέλαβε που δεν είχε άλλη επιλογή.

Παρόμοια απάντηση είε και ο εκτελών χρέη προσωπάρχη στο Λευκό Οίκο, Μικ Μουλβέινι, ο οποίος μιλώντας στο NBC είπε ότι «ο executive time είναι εκεί προκειμένου ο πρόεδρος να ετοιμαστεί για την επόμενη συνάντηση. Τα τηλεφωνήματα ξεκινούν στις 6:30 τα ξημερώματα και συνεχίζονται μέχρι τις 11 το βράδυ. Οπότε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εργάζεται περισσότερο από ό,τι φαίνεται στο επίσημο πρόγραμμά του».

Πάντως, στον Λευκό Οίκο επιχειρούν να βρουν τον υπεύθυνο της διαρροής του προγράμματος του Τραμπ, με τον Μουλβέινι θα θεωρεί ότι αυτό θα συμβεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: protothema.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ