Quantcast
NEWS
57 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χιμένεθ: Αυτήν την ψυχή θέλω!

Συγκλονιστικός Μανόλο στην συνέντευξη Τύπου – Μίλησε για Αλεξέι στον οποίο αφιέρωσε τη νίκη και τόνισε πως το διπλό ανήκει 95% στους παίκτες – Τι είπε για Πόνσε – Αραούχο

Για την ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του στο αποψινό ματς στο Περιστέρι μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου, αφιερώνοντας τη νίκη στον Αλεξέι. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως το διπλό ανήκει 95% στους ποδοσφαιριστές του, ενώ ρωτήθηκε και για τους Πόνσε – Αραούχο.

Αναλυτικά:

Για το πόσο σημαντικό είναι ότι ξεκίνησε με νίκη: «Θα προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής και ταπεινός. Το 95% ανήκει στους ποδοσφαιριστές και ένα 5% στο προηγούμενο τεχνικό επιτελείο. Οι προπονητές είμαστε λίγο εγωιστές. Αν είχαμε χάσει, ίσως να έλεγα ότι δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Οι παίκτες έδωσαν τη μάχη τους σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, που είχαμε την απώλεια του Τσιγκρίνσκι και παίζαμε και με 10 παίκτες με την αποβολή του Πόνσε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος»

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν μπορώ να πω αν ήταν ξεκάθαρο το πέναλτι. Δεν πέφτει κανείς αν είναι μπροστά στον τερματοφύλακα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχει κάποιο παράπονο ο Ατρόμητος, γιατί την ΑΕΚ δεν την ευνόησε. Πρέπει να παραπονιόμαστε λιγότερο και να δίνουμε το καλό παράδειγμα».

Για τις απουσίες: «Είχαμε πολλές απουσίες και όλοι πρέπει να αισθάνονται σημαντικοί. Κάθε φορά που κάναμε αλλαγή, βγάζαμε έναν παίκτη που είχε συμμετοχές, με έναν που δεν έχει. Αυτή είναι η ψυχή που θέλω να βλέπω. Για παράδειγμα ο Τζανετόπουλος έπαιξε στο Σαν Σίρο. Αυτή είναι η ψυχή που θέλω να βλέπω».

Για το επίπεδο της ομάδας που ανέλαβε: «Δεν είχα τον χρόνο για να δω τις διαφορές. Ο προηγούμενος προπονητής και το επιτελείο του είναι μεγάλοι επαγγελματίες. Στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις είσαι κακός, όταν κερδίζεις είσαι καλός. Αυτό που μένει τώρα, είναι να βγάλω στην ομάδα τον καλύτερό της εαυτό».

Για τον Πόνσε και τον Αραούχο:«Είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να τους έχουμε και τους δύο. Ξέρετε πόσο τον αγαπώ τον Αραούχο. Εξαιτίας του έφυγα από τη Λας Πάλμας. Φυσικά αστειεύομαι. Την ικανότητά του να σκοράρει την ξέρω. Μίλησα από πέρσι με τον Μόντσι για να έρθει από πέρυσι και ο κ. Μελισσανίδης έδωσε πολλά για να έρθει ο Πόνσε στην ΑΕΚ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε. Να είμαστε οικογένεια. Πριν από λίγες μέρες έφυγε ένας ένθερμος οπαδός της ομάδας μας, ο Αλεξέι. Μου ζήτησαν οι παίκτες να αφιερώσουμε την σημερινή νίκη στην μνήμη του και ευχομαι η οικογένειά του να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει την απώλεια».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ