Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Πολάκης έχει δικαίωμα να καπνίζει γιατί ο Παπανδρέου μας έβαλε στα Μνημόνια, σύμφωνα με τον Βαξεβάνη

Με έναν περιέργο συνειρμό υπερασπίστηκε ο δημοσιογράφος το... δικαίωμα του υφυπουργού να καπνίζει παντού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το ότι ο Κώστας Βαξεβάνης υπερασπίστηκε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί είδηση. Το ότι υπερασπίστηκε το δικαίωμα του υφυπουργού Υγείας να καπνίζει μέσα στο υπουργείο και μπροστά στις κάμερες κάνει το θέμα πιο ενδιαφέρον. Ο συνειρμός του εκτοξεύει βέβαια την υπόθεση καθώς ο δημοσιογράφος έγραψε ότι ο Παύλος Πολάκης έχει δικαίωμα να καπνίζει παντού και πάντα γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια.  

 «Αυτό με το τσιγάρο και τον Πολακη μου θυμίζει την ιστορία με τον ΓΑΠ που πήγε σε εστιατόριο το 2012 και η φρουρά του απαίτησε να μην καπνίζουν και ο ιδιοκτήτης απάντησε "πείτε του Γιώργου πως μας έχει πετάξει τις αιμορροΐδες με το μνημόνιο το τσιγάρο τον πείραξε;" #TrueStory» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Κώστας Βαξεβάνης.

Αν λοιπόν κάποιος μη καπνιστής σας ζητήσει να σβήσετε το τσιγάρο μέσα σε εστιαατόριο απλά πείτε του ότι από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου μας έβαλε στα Μνημόνια έχετε δικαίωμα να καπνίσετε και πάνω από το πιάτο του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ