Με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, οι άδειες των δημοσίων υπηρεσιών θα «εξορθολογιστούν» μέσα στο καλοκαίρι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και κυρίως αυτών που χαρακτηρίζονται αιχμής, δηλαδή υπηρεσίες υγείας, ασφαλιστικών ταμείων, πολεοδομίες και γενικά αυτές που έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό.
Όπως αναφέρει η εγκύκλιος, από 1 Ιουλίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, στις υπηρεσίες αιχμής του δημοσίου τομέα, ακόμη και την περίοδο της κορύφωσης των καλοκαιρινών διακοπών, οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να παραμένουν στη θέση τους τα 2/3 των υπαλλήλων κάθε εβδομάδα και να λείπει μόνο το 1/3.
Ακόμη και για τις υπηρεσίες που δεν χαρακτηρίζονται ως «αιχμής», σε κάθε περίπτωση, δεν θα μπορεί οι αδειούχοι του καλοκαιριού να ξεπερνούν το 50% του προσωπικού που απασχολείται.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
