Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μήτρογλου: Η απόδοσή μου δεν ήταν η καλύτερη

Ο διεθνής φορ μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ

Στη πρώτη του εμφάνιση με τη Γαλατάσαραϊ, ο Κώστας Μήτρογλου ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε 55 λεπτά, αλλά δεν σκόραρε στο 1-1 με την Αλάνιασπορ. Μετά το παιχνίδι, ο διεθνής επιθετικός παραδέχθηκε πως δεν ήταν όσο καλός θα ήθελε.

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε: "Πριν από αυτό το παιχνίδι είχα κάνει μόλις μία προπόνηση και αυτό φυσικά δεν είναι πολύ εύκολο. Τώρα αρχίζω να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και να με καταλαβαίνουν και αυτοί. Είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε αφού στόχος μας ήταν η νίκη, δυστυχώς όμως ήρθαμε ισόπαλοι.

Αυτό με δυσαρέστησε πολύ. Η δικόη μου απόδοση δεν ήταν η καλύτερη. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Το σημαντικό είναι η ομάδα να είναι πρωταθλήτρια και επιτυχημένη. Μέχρι να γίνει αυτό θα ήθελα να βρω το δρόμο προς τα δίχτυα.

Θα προσπαθήσω να σκοράρω, αν και το σημαντικότερο είναι η ομάδα μου να είναι πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζόν".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ