Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Αφιερωμένο στην… ανηψιά»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά τη ισοπαλία-άνοδο με τον ΟΦΗ ο σκόρερ του Πανσερραϊκού Τάσος Παπάζογλου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δύο λόγους έχει πλέον να χαίρεται ο Τάσος Παπάζογλου. Ο πρώτος είναι πως πριν 40 μέρες γεννήθηκε η ανηψιά του και ο δεύτερος πως με δικό του γκολ ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα. Λογικά λοιπόν να το αφιερώσει στην νεογέννητη ανηψιά του.

«Σημασία δεν έχει που πέτυχε εγώ το γκολ, αλλά ότι πετύχαμε το στόχο μας και ανεβήκαμε στη Σούπερ Λίγκα. Παρά τα προβλήματα που είχαμε καταφέραμε και γυρίσαμε τα πάντα. Αφιερώνω την άνοδο στην ανιψιά μου που γεννήθηκε πριν από 40 ημέρες. Σήμερα είναι η μέρα του Πανσερραϊκού».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ