Οι τρύπες σε δρόμους δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο, ειδικά στη χώρα μας, όταν δεν έχει γίνει σωστή δουλειά στην ασφαλτόστρωση.
Έτσι και στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν σε έναν δρόμο άνοιξε μια τρύπα κανείς δεν φαντάστηκε ότι από πίσω της μπορεί να κρύβεται κάτι περισσότερο. Όταν όμως οι υπάλληλοι του δήμου πήγαν να την επισκευάσουν ανακάλυψαν ότι δεν ήταν μόνο μια τρύπα, αλλά η αρχή ενός τούνελ που οδηγούσε σε τράπεζα!
Το τούνελ είχε μήκος περίπου 45 μέτρων και εσωτερικά υπήρχε ένα καλώδιο τροφοδοσίας και μια μικρή γεννήτρια, ανέφερε το FBI.
«Το τούνελ έχει διάμετρο περίπου 60 με 90 εκατοστά. Είναι πολύ μικρό και είναι πολύ κλειστοφοβικό» δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του FBI, Μάικλ Λέβεροκ στους δημοσιογράφους.
Η σήραγγα ήταν κοντά σε μια δασώδη περιοχή νότια της τράπεζας, η οποία βρίσκεται σε ένα εμπορικό συγκρότημα απέναντι από την είσοδο του τούνελ. Η σήραγγα δεν έφτανε ωστόσο, μέχρι την τράπεζα, δήλωσε το FBI, προσθέτοντας πως διερευνά την ανακάλυψη ως απόπειρα διάρρηξής της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
