Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κλειστή η εθνική οδός Καλαμάτας- Σπάρτης - Μεγάλη καθίζηση μετά την Αρτεμισία

Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές που έχουν σημειωθεί στην Εθνική Οδό Καλαμάτας Σπάρτης, καθώς και στο οδικό δίκτυο των χωριών του Ταϋγέτου, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν αποκοπεί. 

Όπως μεταδίδει το tharrosnews.gr, στην Εθνική Οδό έχει σημειωθεί μεγάλη καθίζηση σε δύο σημεία μετά την Αρτεμισία, ενώ στους δρόμους που ενώνουν τα χωριά υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, με ορισμένους κυριολεκτικά να έχουν χαθεί μέσε σε χαράδρες. 

Μάλιστα, η επικινδυνότητα των σημείων είναι τόσο μεγάλη που έχει διακοπεί εντελώς η κυκλοφορία προς αυτά, ενώ κλειστή για άγνωστο διάστημα θα παραμείνει η Ε.Ο. Καλαμάτας- Σπάρτης. 


Πηγή: tharrosnews.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ