Την σταθερή ανοδική πορεία της συνέχισε η Δώρα Γκουντούρα. Η αθλήτρια της ομάδας ξιφασκίας της ΑΕΚ πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στο Salt Lake City της Αμερικής και κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση ανάμεσα σε δυνατές αθλήτριες.
Επόμενος προορισμός για την Γκουντούρα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κάϊρο στα τέλη του Φεβρουαρίου και φυσικά εκεί η νεαρή αθλήτρια θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.
Η ίδια έγραψε σε λογαριασμό που διαθέτει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. «Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με την 8η θέση μου στο Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στο Salt Lake City της Αμερικής!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι