Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οριστικά χωρίς Μόρα

Όπως και στις προηγούμενες, έτσι και στη σημερινή, ο Έλληνας αμυντικός ακολούθησε θεραπεία, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων του Ότο Ρεχάγκελ.  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως ήταν αναμενόμενο η Εθνική θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Μόρα, για την πρώτη αναμέτρηση της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν. Αφρικής κόντρα στη Νότιο Κορέα.

Ο διεθνής αμυντικός απείχε από την σημερινή προπόνηση (όπως άλλωστε και από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών), ακολούθησε θεραπεία, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων του Ότο Ρεχάγκελ, ενώ γίνονται προσπάθειες για να είναι έτοιμος στο δεύτερο παιχνίδι του Μουντιάλ κόντρα στη Νιγηρία.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής στις προπονήσεις ο ομοσπονδιακός προπονητής, τη θέση του Μόρα θα πάρει ο Κώστας Κατσουράνης. Ο μέσος της Εθνικής έχει... παίξει αυτό τον ρόλο αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ τη θέση του στη μεσαία γραμμή της Γαλανόλευκης θα πάρει ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Όπως όλα δείχνουν η Εθνική στον σαββατιάτικο αγώνα θα παραταχθεί με σύστημα 3-5-2. Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ αν επιλεγεί ο Κατσουράνης ως λίμπερο, θα πλαισιώνεται από δύο στόπερ, τον Κυργιάκο και τον Παπασταθόπουλο (αουτσάιντερ ο Αβρ. Παπαδόπουλος). Ο Τοροσίδης θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Βύντρα έχει τον πρώτο λόγο για το δεξί έναντι του Σεϊταρίδη.

Οι Καραγκούνης και Τζιόλης θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ Χαριστέας, Σαμαράς κι ένας από τους Γκέκα ή Σαλπιγγίδη θα απαρτίζουν την επιθετική τριπλέτα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ