BUNDESLIGA-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΒΕΡΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: 2-2
Γήπεδο: Weserstadion
Μοιρασιά στη Βρέμη, με τις Βέρντερ και Άιντραχτ να έρχονται ισόπαλες 2-2.
Στο 6’ και στο 12’ ο Χάρνικ αστόχησε από ιδανικές θέσεις ενώ στο 27’ ο Μαξ Εγκεστάιν έκανε μαγική ενέργεια και από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 33’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ καθώς το σουτ του Κρούζε έξυσε το δοκάρι του Τραπ, αλλά στο 36’ ο Ρέμπιτς έκανε όμορφη κίνηση εκτός περιοχής και με φοβερό σουτ έγραψε το 1-1. Στο 40’ η Βέρντερ άγγιξε το 2ο γκολ αλλά το σουτ του Μαξ Εγκεστάιν έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τραπ, ο οποίος στο 43’ έσωσε με τα πόδια μετά από πλασέ του Γιοχάνες Εγκεστάιν από αριστερά.
Η Βέρντερ μπήκε δυνατά και στη επανάληψη και στο 52’ ο Χάρνικ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, απέφυγε εξαιρετικά και τον Τραπ και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-1. Στο 57’ ο Κρούζε έφυγε στην κόντρα και προσπάθησε να κρεμάσει τον Τραπ που έσωσε όμως δύσκολα και στο 66’ ο Παβλένκα έπεσε κι έσωσε μετά από κοντινή κεφαλιά του Κόστιτς. Και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ογκούστινσον έκανε χέρι στην περιοχή, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι για την Άιντραχτ και ο Αλέρ έγραψε το 2-2 από την άσπρη βούλα. Στο 80ο λεπτό ο Τραπ απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Μαξ Εγκεστάιν και στο 90+2' ο Ρους έσωσε με προβολή μετά από σουτ του ίδιου παίκτη.
ΒΕΡΝΤΕΡ: Παβλένκα, Ογκούστινσον, Γκέμπρε Σελάσι, Λάνγκαμπ (37’ Βελίκοβιτς), Μοϊσάντερ, Κλάασεν, Μ.Εγκεστάιν, Μπαργκφρέντε, Χάρνικ (69’ Σάρτζεντ), Κρούζε, Γ.Εγκεστάιν (86’ Πισάρο).
ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Αμπραχάμ (67’ Ρους), Φαλέτ, Ντα Κόστα, Ντε Γκουζμάν (63’ Γκατσίνοβιτς), Ρόντε (87’ Στεντέρα), Χασέμπε, Αλέρ, Κόστιτς, Ρέμπιτς, Γιόβιτς
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
