Στον πρώτο προημιτελικό, για το Κύπελλο Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-2 τη Τζιρόνα με τον Σέρχιο Ράμος να πετυχαίνει δυο γκολ, το ένα με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα, όπως συνηθίζει.
Όπως είπε ο ίδιος, είναι ένας τρόπος έκφρασης για εκείνον.
Σε δηλώσεις του, ο Σέρχιο Ράμος τόνισε: "Είναι ένας τρόπος έκφρασης για εμένα. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά προσωπικά και επαγγελματικά και όταν εκτελώ ένα πέναλτι με αυτό τον τρόπο, είναι μια έκφραση της ψυχοσύνθεσής μου και της ευτυχίας μου. Δεν πρέπει όμως να το συνηθίσω γιατί θα αρχίσουν να το καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι τερματοφύλακες και δεν θα πέφτουν εκεί που θέλω...".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!