Η σεζόν για τη Μονακό κυλά πολύ άσχημα κι η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία τον περασμένο Οκτώβριο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αποχωρεί και τον Τιερί Ανρί να τον αντικαθιστά, κάθε άλλο παρά έχει βελτιώσει τα πράγματα. Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Ligue 1 και βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού.
Την ίδια ώρα ο Τιερί έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής, καθώς έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε σπουδαίος στράικερ έχει κοουτσάρει την ομάδα του Πριγκιπάτου σε 12 παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος έχοντας μαζέψει μόλις 9 βαθμούς. Η επίδοση αυτή είναι η χειρότερη προπονητή της Μονακό από το το 1953 και τον Λάντισλαβ Τουπάλ, δηλαδή τα τελευταία 66 χρόνια!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!