Quantcast
NEWS
12 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η οικογένεια του aek365 έκοψε την πίτα της στ' Άγραφα

Οι φωτό, τα παρασκήνια και οι ψίθυροι για χειραγώγηση από το.... κοπή τη πίτα

Την πίτα της για τη νέα χρονιά έκοψε την Τρίτη το βράδυ η οικογένεια του aek365 στα πάντα φιλόξενα Άγραφα στη Λεωφόρο Βεΐκου 111 στο Γαλάτσι. Η βραδιά είχε τεράστια ποικιλία-ποσότητα εκλεκτών εδεσμάτων αλλά και έντονο παρασκήνιο. Την πεντανόστιμη Βασιλόπιτα έφερε από το σπίτι του ο Κώστας Κετσετζόγλου και την είχε φτιάξει η σύζυγος του (ευχαριστούμε Μαρία να μας ξαναφτιάξεις και δεν χρειάζεται να περιμένουμε έναν χρόνο). Όταν η... θεά τύχη έφερε το φλουρί στο κομμάτι του Κώστα μας κάποιοι κακεντρεχείς μίλησαν για σκάνδαλο και στημένη διαδικασία.

Ως απάντηση στις σκιές που επιχείρησαν να δημιουργήσουν κάποιοι αλλά και στα θλιμμένα πρόσωπα ο Άνθρωπος Κώστας Κετσετζόγλου προχώρησε σε κλήρωση και το χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε στο φλουρί πήγε στην Μαρία την Τουρλή που περιχαρής φώναξε "θα τα βάλω για να φτιάξω το σασμάν".  

Παρότι δεν θέλησε να αναφερθεί στα γεγονότα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον αρχισυντάκτη Ηλία Τομαρά να είναι έντονα προβληματισμένος με το ενδεχόμενο χειραγώγησης μιας θεωρητικά αδιάβλητης διαδικασίας.

Γοητευτικός και αλέγκρος, όπως πάντα, ο Θοδωρής Καρβουνιάρης έδωσε ιδιαίτερο χρώμα με τις ατάκες αλλά και τις συνεχείς προτάσεις για αλλαγές ωραρίων. Με λάπτοπ εμφανίστηκαν τόσο ο απόλυτα επαγγελματίας Νίκος Τζαλίδης αλλά και η ακούραστη Αργυρώ Φλουρή.

Λάμπρος Λέτσιος, Βασίλης Μαυροματάκης συνέβαλαν τα μέγιστα στο να αδειάσουν τα πιάτα ενώ ο μάγιστρος του στιλ Στάθης Διακομόπουλος ανέλυε τις εξελίξεις που τον συγκλόνισαν στο PowerofLove. Με βίντεοκλήση από την έπαυλη του στην ημιορεινή Κορινθία συμμετείχε ο Αλέξανδρος Τομαράς ενώ ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε ο "ρούκι" της ομάδας Χάρης Παυλόπουλος που εμφανίστηκε με ταψί γαλακτομπούρεκο το οποίο και εξαφανίστηκε.

Παρά την οσμή σκανδάλου ήταν μια ακόμα όμορφη οικογενειακή βραδιά με το aek365 να οδεύει πλέον για τα δέκατα γενέθλια. Καλή χρονιά να έχουμε, υγεία και κιτρινόμαυρη κυριαρχία.

Ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο και τ' Άγραφα που μας φιλοξένησαν και πάλι και φρόντισαν για ένα τραπέζι ασφυκτικά γεμάτο. Αξίζει να τα επισκεφθείτε και να δοκιμάσετε αυτά τα εξαιρετικά πιάτα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ